Dansk vaskerobot går som varmt brød i Frankrig

Den franske importør af den danske vaskerobot ProCleaner X100 fra Washpower har på under to år solgt 50 vaskerobotter til franske svineproducenter.

De danske svineproducenter har fået øjnene op for Washpowers vaskerobot ProCleaner X100, som har gået sin sejrsgang på hjemmemarkedet.

Men i det store udland er der også ved at komme godt gang i salget af robotten, der forsøges afsat til flere markeder.

Særligt i Frankrig går eksporten af vaskerobotten strygende for tiden.

Tilbage ved EuroTier-messen i 2016 blev der udvist stor interesse for vaskerobotten til svinestalde - blandet andet fra de to franskmænd Jean-Pierre og Christian.

De var særligt interessante for Washpower, fordi den ene ejer en virksomhed, som opsætter inventar og udstyr i svinestalde, og den anden ejer en virksomhed, der sælger højtrykspumper.

Efter et besøg på den danske fabrik i Vestjylland besluttede de to franskmænd og Washpower, at de skulle importere og sælge vaskerobotter til det franske marked.

Og den aftale er altså gået over al forventning.

Den første robot blev købt 17. marts 2017, og siden har de speedet salgstempoet op ved at tilkoble fem forhandlere, som skal udbrede salgsmulighederne på det store franske marked.

»23. januar 2019 bestilte franskmændene deres vaskerobot nummer 50 på bare under to år. Siden hen er også nummer 51 blevet bestilt«, skriver Washpower i en besked til LandbrugsAvisen.

Begejstringen er stor hos folkene bag Washpower, som kun har et par år på bagen.

»Vores franske forhandler har vist, at ProCleaner X100 har et potentiale udenfor Danmarks grænser. Deres resultater er med til at motivere vores øvrige udenlandske forhandlere, og skaber som sådan præcedens for det potentiale, der kan arbejdes med«, anfører Washpower.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle