DC giver nytårsgave til socialt udsatte

Danish Crown donerer oksemørbrad til nytårsmenuen på de socialt udsatte på Kofoeds Skole.

Kofoeds Skole i København fik en nytårsgave i form af oksemørbrad fra Danish Crown. Skolens 250 elever, der er socialt udsatte, vil bruge oksemørbraden til en lækker middag, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Donationen af oksemørbraden bidrager til skolens grundholdning, siger forstander for Kofoeds Skole, Robert Olsen. Eleverne skal selv være med til at tilberede kødet, så oksemørbraden vil være med til at styrke det sociale sammenhold på skolen. 

Efter møde med kritikere - DanAvl håber stadig 18. november · 10:55

"Vores elever er hjemløse, misbrugere, psykisk syge og andre udsatte, der har svært ved at begå sig på en arbejdsplads såvel som i sociale sammenhænge. Ved at blive en del af et arbejdsfællesskab får de styrket deres sociale og personlige færdigheder i stedet for at sidde isolerede og alene derhjemme, siger Robert Olsen.

Danish Crown Beefs CEO Finn Klostermann er glad for, at Danish Crown ved at donere oksemørbraderne til Kofoeds Skole kan være med til at skabe gode oplevelser med mad.

"Det er en del af vores sociale ansvar, lige som skolens tilbud til eleverne om at arbejde med institutionens køkken passer godt til vores fokus på mad," siger Finn Klostermann.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu