De bedste legepladser består af korn og halm

Korn og halm er ikke kun godt for dyrene. Nogle børn bruger det nemlig som legeplads.

På Bredkærgaard ved Suldrup, mellem Hobro og Aalborg, har de i de sidste 30 år modtaget korn fra lokale landmænd. 

"Det har været mine børns højdepunkt, og nu også mine børnebørns", skriver Leif Nielsen til de indsendte billeder.

På det ene billede kan man se barnebarnet Victoria springe ned i kornet, og på det andet kan man se barnebarnet Marcus sidde på toppen af korndyngen som en konge af "det gyldne guld". 

Ved Karise kan høsten også bruges af børnene. Her klatrer Hanne og Kristian Danielsens tre sønner på de nypressede halmballer. 

"Halmen presses til en herlig legeplads for drengene, der glæder sig til at se deres far lidt mere", oplyser Hanne Danielsen fra gården Langager. 

Stor tilbagegang for tidligere L&F-formand 21. november · 23:57

På Hedegården ved Gjern leger Gitte og Thyge Glismands to sønner også i årets høst. Her leger de i halmen, mens der høstes vårbyg i baggrunden. Samme aften fik de to sønner lov til at være længe oppe, så de kunne være med deres far ude i marken for at samle halm. 

Leif Nielsen, Gitte Glismand, Thyge Glismand og Hanne Danielsen deltager i Skyd høsten bedst med de indsendte billeder. Skyd høsten 2017 er slut for i år og vinderne offentliggøres torsdag den 21. september.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu