Debat

Debat Debat & Meninger

Tilbage til debatten Login

Rejser til den pensionerede landmand og andre seniorer

Det er vist ingen hemmelighed, at landmænd har mange og lange arbejdsdage. Og at landmænd er en af de befolkningsgrupper, der måske ikke kommer så tit ud at rejse imens de er erhvervsaktive.

Til gengæld kan de - og andre rejselystne seniorer - i den grad nyde den tid og de muligheder de får senere.

I de senere år er der kommet mange gode tilbud til det voksne publikum, som gerne vil rejse mere og længere end mens de havde travlt på arbejdsmarkedet. En af de veletablerede udbydere af seniorrejser er Hjerting Rejser. Hjerting Rejser er et mindre rejseselskab med store rejser, som især henvender sig til seniorer.

Deres rejseudbud dækker behovene for målgruppen +60 år. Dels med mange skønne langtidsrejser, som er målrettet dem der har tiden og mulighederne for at rejse mindst 3 uger ad gangen - og gerne uden for sæsonen. Dels med deres singlerejser målrettet kunder der er +60 år og er/er blevet alene men stadig gerne vil rejse og opleve. Og dels med deres rejser med kulturelt indhold.

Der er således masser af muligheder for at rejse som +60 årig, også hvis man er single. Se det komplette program på https://www.hjertingrejser.dk

 

Tilbage til debatten