Den Danske Naturfond støtter lokale projekter med 10 mio. kr.

15 lokale naturprojekter har fået 10 mio. kr. af Den Danske Naturfond.

Med en samlet støtte på over 10 millioner kroner får lokale ildsjæle gennem 15 forskellige naturprojekter landet over nu mulighed for at gøre en særlig indsats for den danske natur. Det er anden gang, at Naturfonden yder støtte til lokale naturprojekter gennem en særlig pulje.

De 15 projekter, der nu er kommet gennem nåleøjet, er udvalgt blandt 72 ansøgere og har været gennem 2 ansøgningsrunder.

Det skriver Den Danske Naturfond i en pressemeddelelse.

Formålet med Naturfondens støtte til disse projekter er at engagere lokale kræfter i at forbedre forholdene for dyr og planter.

"De mange ansøgninger, vi har modtaget i denne omgang, viser med al tydelighed, at der fortsat er meget stor interesse for at gøre en ekstra indsats for naturen rundt omkring i landet. De 15 projekter er alle rigtige gode eksempler på det",siger formand for Den Danske Naturfond, Lauritz B. Holm-Nielsen.

Naturprojekterne er fordelt over det meste af Danmark og dækker meget forskellig natur. Naturfonden håber, at de vil tjene som eksempel og inspiration for andre.

"Vi glæder os rigtig meget til at følge projekterne og se, hvordan de på hver sin måde udvikler sig til gavn og glæde for dyr, planter og de, som holder af at færdes i områderne", siger Lauritz B. Holm-Nielsen.

På kortet hos Den Danske Naturfond kan man klikke sig ind på det enkelte projekt. Her kan man læse projektbeskrivelsen og se kontaktperson, støttebeløb og billeder fra projektområdet.

I enkelte projekter er den økonomiske ramme endnu ikke fastlagt og et støttebeløb fremgår derfor ikke på projektsiden.

Desuden er 2 af de 15 projekter ikke klar til offentliggørelse og er dermed ikke markeret på kortet eller på hjemmesiden.
 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle