Den nye John Deere 8370R skulle undersøges af alle

En ny traktor skal selvfølgelig inspiceres og undersøges af alle, når den har sin første dag i høsten

Hos Elmely i Store Heddinge er der i ugens løb blevet høstet engrapgræs. 

Det er selvfølgelig en stor begivenhed - både for store og for små. 

Christian Petersen, der ejer Elmely, havde nemlig besøg af hele tre fans af høsten. Det drejede sig om hans to børn samt nevø og deres mødre. 

"Min dreng Valdemar på tre år elsker at køre med. Min datter på ét år og deres fætter Sylvester på to år vil helst bare kigge på fra sidelinjen," forklarer Christian Petersen om børnene. 

Men udover engrapgræs-høsten, var der også noget helt særligt ved dagens besøg i marken. 

Elmely havde nemlig i maj måned fået leveret en helt ny John Deere 8370R, som for første gang var med i høsten og skulle inspiceres samt undersøges af alle i kabinen. 

Landboformand har solgt gården og stopper 14. december · 14:16

Den nye John Deere får lov til at blive en del af høstsættet, der består af endnu en grøn traktor samt en Claas Lexion 770 mejetærsker. 

Selve engrapgræshøsten var af sorten Evora. 

"Vi har høstet 26 hektar, og jeg forventer middel til lidt over middel i udbyttet. Vores næste høst bliver strandsvingel af sorten Kora, og det ser allerede godt ud," forklarer Christian Petersen. 

Med sit indsendte billede deltager Christian Petersen i Skyd høsten bedst, hvor han har chance for at vinde en høstlagkage til hele familien og resten af høstholdet samt hovedpræmien i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også være med i konkurrencen? Så deltag her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs, alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg og vinterraps.
  • Mangler høst: Hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu