"Der er ingen tvivl, når ordet mejetærsker bliver nævnt"

En tur i mejetærskeren er altid et hit hos de mindre

Efter en dag i vuggestue og børnehave, er det tid til at komme ud og vinke til mejetærskeren. 

"Allerede i en alder af to og fire år, er der ingen tvivl, når ordet mejetærsker bliver nævnt," forklarer Mikael Hansen om sine to døtre Alberte og Benedicte. 

"Og man siger bestemt ikke nej til en prøvetur," fortsætter han. 

Det var første høstdag på Jægersborg i Hørning i sidste uge, hvor der blev høstet vinterbyg. Det blev selvfølgelig en glædelig overraskelse for de to piger, da de kom hjem fra daginstitutionerne. 

Pigerne fik selvfølgelig en tur i mejetærskeren den pågældende dag, men de har også været med på tur i mejetærskeren de forgående år. 

Fem ting du bør vide om denne store discharveMaskiner 17. november · 10:55

"Så man kan vel godt sige, at de er opvokset med høsten, og hvad der dertil hører," forklarer den stolte far, der ejer bedriften, og fortsætter:

"Det skal nævnes, at lige så ivrige de er efter at være med på en tur - lige så meget på tværs, kan de være, når de skal af, da de meget hellere vil fortsætte turen i marken"

Med dette billede deltager Mikael Hansen i dette års "Skyd høsten bedst" og har chancen for at vinde en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage? Så klik her

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Vær den første til at indsende billedet af en høstede afgrøde. Der er præmie til det først indsendte billede af høsten i hver af de følgende 11 afgrøder:

  • Allerede høstet: Engrapgræs
  • Mangler høst: Alm. rajgræs, rødsvingel, vinterbyg, vinterraps, hvidkløver, vinterhvede, vårbyg, triticale, rug og havre.

Alle vindere får et gavekort til Restaurant Flammen på 800 kr.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr. 

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu