"Det er en glæde, at kunne give landbrugets traditioner videre"

Når børnebørnene er på besøg, skal de da også opleve høsten mener Ruth og Erling Agergaard.

I Bæksmarksbro, ved Lemvig, havde Ruth og Erling Agergaard Kristensen forleden besøg af deres børnebørn. 

"Børnebørn på besøg, skal opleve høsten, det indebærer også frokost i marken. Det var rigtig hyggeligt og en af de få gode høstdage vi har haft," fortæller Erling Agergaard Kristensen.

På billedet ses den yngste af parrets piger, og seks af deres børnebørn, sammen med Erling Agergaard Kristensen, der blot kaldes “bedstefar”.

"Jeg tror børnene nød frokosten i det fri, de havde selv smurt madpakker sammen med “bedstemor”. Det er også en glæde for os gamle, at kunne give nogle af landbrugets traditioner videre til vores børnebørn," fortæller Erling Agergaard Kristensen. 

Høsten i Vestjylland har ellers været noget besværlig i år, med kun ganske få gode høstdage, oplyser han.

Stort fald på svineprisenSvin 14. december · 14:20

"Vi høster med en New Holland TX 64 mejetærsker, ikke af nyere dato men den kører fint. Udbyttet i vårbyg og hvede ser meget godt ud, med flotte kerner," fortæller Erling Agergaard Kristensen.

Agergaard ejes af Ruth og Erling Agergaard Kristensen. Gården bliver drevet som planteavlsbrug, og arealet er på 149 hektar med,  hvoraf de ca. 50 hektar er skov og naturarealer. Afgrøder er vinterbyg, vårbyg og hvede. Udover planteavl har de også opfedning af tyrekalve.  

 Erling Agergaard Kristensen deltager i Skyd høsten bedst. Her kan han både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu