Deutz-Fahr viser traktorerne frem på danske marker

Det skriver Deutz-Fahr i en pressemeddelelse

Nu kan interesserede landmænd og maskinstationer få lejlighed til at høre mere om de nyeste Deutz-Fahr modeller og måske endnu vigtigere – at teste dem under lokale forhold, når HCP Danmark i samarbejde med de lokale forhandlere afvikler en landsdækkende demotur.

Importøren kommer med traktorerne, mens forhandlerne sørger for de relevante redskaber, så det lokale islæt bliver størst muligt. Det skriver Deutz-Fahr i en pressemeddelelse.

”Vi håber selvfølgelig, at der kommer mange interesserede, for vi har mange spændende ting at fortælle om og vise frem i praksis”, siger HCP Danmarks sælger Peter Christensen Holm fra HCP Danmark.

Han er blandt andet overbevist om, at mange kunder vil blive positivt overraskede over kørekomforten med RC-shift, der er en form for fuldautomatisk PowerShift.

Og han er sikker på, at der vil være stor interesse for en prøvetur i flagskibet Deutz-Fahr Agrotron 9340, der på mange områder sætter nye standarder for traktordesign og komfort.

Demoturen gør holdt 5 steder i Danmark, hvor traktorerne en for en bliver præsenteret i værternes maskinhaller, hvorefter der er forskellige testbaner til de 6 traktorer/redskabskombinationer, der er aktuelle på de forskellige lokationer.

I alle traktorer vil der være instruktører, så chaufførerne får mest muligt ud af testturene og kan få svar på evt. spørgsmål.

6 modeller – 6 testbaner

Arrangementerne varer fra kl. 11 til 15 alle steder, og der er både tid til en teoretisk gennemgang af traktorerne og kørsel på testbanerne.

Peter Christensen Holm synes selv, at de 6 testbaner giver kunderne mulighed for at danne sig et godt helhedsindtryk af Deutz-Fahrs mange muligheder, men pointerer, at testbanerne med markarbejde selvfølgelig er afhængige af vejrliget på dagen.

"Vi håber at få lejlighed til at demonstrere traktorernes evner med tunge redskaber, men hvis vejret driller, kan vi selvsagt ikke tillade os at ødelægge værternes marker. Så ændrer vi indholdet af nogle af testbanerne".

De 6 testtraktorer er:

Deutz-Fahr 5125 - frontlæsser på manøvrebane og læsseropgaver mellem kegler
Deutz-Fahr 6165 RCS - forskellige frontlæsseropgaver som f.eks. arbejde med jorddynger og bigballer
Deutz-Fahr 6215 RCS - vejkørsel med lastet vogn
Deutz-Fahr 7250 TTV - autostyring og ISOBUS integration
Deutz-Fahr 6175 TTV - markarbejde med rotorharve
Deutz-Fahr 9340 TTV – markarbejde med dybdeharve 

Faktaboks

DemostederOnsdag 4. oktober Nordjylland  Per Christensen, Tryvej 14, 9320 HjallerupTorsdag 12. oktober Midtjylland  HCP Danmark, Ansager Landevej 11, 7200 GrindstedTirsdag 24. oktober Fyn  Bjarne Nygaard, Wedellsborgvej 61, 5592 EjbyTirsdag 31. oktober Falster Henrik Hansen, Lundbyvej 15, 4863 EskildstrupTorsdag 2. november Sjælland  Lars Lynge, Bjerge Landevej 3, 4480 St.Fuglede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle