Direktørskifte på vej i rådgivningsvirksomheden vestjysk

Direktør Jens Møller Nielsen træder tilbage, når hans efterfølger er fundet, meddeler Vestjysk Landboforening.

Direktør Jens Møller Nielsen, rådgivningsvirksomheden vestjysk, træder efter eget ønske tilbage, når ejerforeningen Vestjysk Landboforening har fundet hans afløser.

Det er en af landbrugets mest vellidte og markante topchefer, der dermed forlader sin post, siger Søren Christensen, formand for Vestjysk Landboforening, i en pressemeddelelse fra foreningen.

Leder i tre årtier

Jens Møller Nielsen har i tre årtier varetaget opgaven med at lede rådgivningen frem mod en stadig mere effektiviseret og specialiseret fremtid i det jyske.

Først i Hjørring for en af landets største landboforeninger, siden hos vestjysk med ca. 90 ansatte.

Den afgående direktør har været med til at fusionere fem landboforeninger i det nordjyske, foruden landboforeninger i Ringkøbing, Skjern og Videbæk, og han stod i 00’erne for den store flytning og indtagelse af domicilet i Ringkøbing.

Ser mulighederne

Jens Møller Nielsen er i vestjysk kendt for sin evne til at se muligheder. Både i tiden og i sine medarbejdere og for at turde give folk stor frihed med tilsvarende ansvar.

"Han har fremhævet erhvervets betydning, synliggjort vores rådgivere og brandet landbrugets succeshistorier", siger Søren Christensen, der nu forbereder sig på at sætte nye kræfter foran landbruget i Vestjylland.

Landboformanden understreger, at direktør Jens Møller Nielsen overdrager en veldrevet forretning med stigende aktiviteter og øget tilgang af kunder. Ligesom han er vellidt af landmændene og medarbejdere, hvoraf utallige har 40-års jubilæer bag sig.

"Det har været et godt makkerskab. Nu sætter vi gang i en proces med at finde en ny direktør, der kan fortsætte arbejdet med at bevare vestjysk som en selvstændig forening", siger Søren Christensen.

Jens Møller Nielsen bliver i stolen frem til en ny direktør, er på plads. Men med sine snart 65 år vil han gerne have indflydelse på, hvordan seniorlivet skal være, siger han.

"Det har været nogle rigtig dejlige år", siger Jens Møller Nielsen. Han vil nu hellige sig sine bestyrelsesposter i bl.a. Ringkjøbing Landbobank, spillestedet Generator og ungdomshuset ’Ringkøbing Station’.

"Og så vil jeg gå og nyde det og cykle på min racer".

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle