DLG aflyser messe med 500 deltagere

De nye corona-restriktioner får DLG til at aflyse Vækstforum, der skulle være afholdt i januar.

For andet år i træk må DLG nu aflyse Vækstforum.

Den 5. januar, kort efter nytår, skulle Ringsted Sport Center danne rammen om DLG's VækstForum, men det bliver ikke tilfældet igen i 2022.

I lyset af myndighedernes nyeste anbefalinger og restriktioner vedrørende covid-19 har DLG besluttet sig for at aflyse messen for andet år i træk, lyder det i en meddelse på DLG's hjemmeside.

I 2019 var der 500 deltagere på messen.

DLG ærgerer sig over igen at måtte aflyse messen , fortæller Henrik Kløve, direktør i Landbrug Øst.

"VækstForum er en stolt tradition i DLG-regi, hvor vi ønsker ejere, kunder og samarbejdspartnere et godt nytår, og samtidig får vi en snak om, hvor morgendagens vækst i landbruget skal komme fra. Det er et af årets højdepunkter, og vi havde planlagt et fantastisk program", siger han i meddelelsen.

"Derfor er vi også ærgerlige over, at vi må aflyse for andet år i træk. Vi er dog heller ikke i tvivl om, at aflysningen er det mest forsvarlige at gøre af hensyn til både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer,” siger Henrik Kløve.

Det er de nye restriktioner, som blev præsenteret onsdag afte, der har fået DLG til at aflyse messen. De gør, at man ikke kan gennemføre VækstForum2022, som det var tænkt.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle