DLG klar med nyt smågrisesortiment med særlig vitaminpakke
StartGris og VækstGris er titlerne på det nye smågrisesortiment, som DLG netop har lanceret, og som blandt andet indeholder et vitaminkoncept, der stimulerer foderoptagelsen og tilvæksten.

Nye protein- og fedtkilder og en særlig vitaminpakke.

Det er nogle af de nye ingredienser i DLG’s smågrisesortiment StartGris og VækstGris, som selskabet netop har lanceret og som ses som en naturlig efterfølger til DLG’s nuværende smågrisesortiment.

Det er den øgede produktivitet i de danske sohold med større kuld og lavere fødselsvægt hos smågrisene, der øger kravene til smågrisefoderet, som får DLG til at lancere smågrisesortimentet med et unikt vitaminkoncept, der går under betegnelsen OVN (Optimal Vitamin Nutrition) og ifølge DLG stimulerer foderoptagelsen og tilvæksten hos smågrisene.

»Det er lige nu rigtig god økonomi i at investere ekstra i godt smågrisefoder, der sikrer høj foderoptagelse og størst muligt daglig tilvækst«, siger Jesper Pagh, vicekoncerndirektør i DLG med ansvar for husdyrfoder.

Han fortsætter:

»Vi har gennem længere tid arbejdet med at styrke fodersortimentet for smågrise fra 9-30 kg. Vi har haft gode resultater med Porkido (smågrisesortiment 9-30 kg, red.) hidtil, men vi har også arbejdet med besætninger, hvor resultaterne kunne have været bedre.

Vores ambition med StartGris og VækstGris er at levere et kvalitetsprodukt med høj foderoptagelse, og som giver en høj daglig tilvækst - og leverer samme høje produktionsresultater som vores so- og slagtesvinefoder«.

Styrket immunforsvar og bedre foderoptagelse

Den nye vitaminisering i StartGris og VækstGris bidrager ifølge DLG til en styrkelse af immunforsvaret hos smågrisene.

»Ved et meget omfattende og endnu ikke publiceret forsøg har OVN-konceptet vist en signifikant bedre foderoptagelse, større daglig tilvækst og lavere dødelighed i hele perioden fra 9-30 kg«, anfører DLG.

StartGris og VækstGris lanceres som et helt nyt sortiment med ni blandinger. Udover OVN-konceptet indeholder sortimentet en række andre nyskabelser.

»I udviklingen af StartGris og VækstGris har vi smagstestet en lang række råvarekombinationer, der danner grundlag for vores nye sortiment. Målet har været, at smagen ligger helt i top.

Vi har arbejdet målrettet med duft og smag i og uden på pillen, lanceret et unikt vitaminkoncept samt ændret til en ny og mere effektiv syrestrategi«, siger Jesper Pagh og supplerer:

»Nye protein- og fedtkilder er valgt ud fra god smag og høj fordøjelighed. Det giver en høj foderoptagelse og en stor daglig tilvækst, og det er netop, hvad vi vil opnå med vores nye sortiment til smågrise«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle