DLG melder ud: Vi deltager ikke i messer i 2021

DLG aflyser Vækstforum 2021 og deltager hverken i Agromek eller Nutrifair.

DLG har valgt at aflyse messen Vækstforum 2021, som skulle være afholdt i januar, og hverken DLG eller Vilofoss deltager i de store messer Agromek og Nutrifair i begyndelsen af det nye år. Beslutningen er taget på baggrund af myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid-19.Det oplyser grovvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Januar er højtid for de store danske landbrugsmesser, men i år bliver det uden deltagelse fra DLG og Vilofoss. Det har landbrugsselskaberne besluttet på baggrund af myndighedernes anbefalinger vedrørende Covid-19. 

 "Normalt er vi særdeles stærkt repræsenteret på messerne i januar, hvor vi også selv plejer at være vært for DLG Vækstforum. Men situationen er en anden i år, og myndighederne har sendt en klar opfordring til alle - også virksomheder - til at bidrage til at standse spredningen af Covid-19. I DLG ser vi det som vores pligt at udvise samfundssind og rettidig omhu, og derfor har vi valgt ikke at afholde Vækstforum, ligesom vi ikke deltager i de to messer," siger Jesper Pagh, koncerndirektør i DLG, og uddyber: 

 "Vi havde set meget frem til at møde kunder og samarbejdspartnere på messerne, men det vigtigste for os er, at vi prioriterer såvel vores kunders som vores medarbejderes sikkerhed. Vi vil ganske enkelt ikke løbe den risiko, der er forbundet med deltagelse i store arrangementer, og vi mener derfor, at vi har taget den eneste rigtige beslutning i lyset af den situation, vi som samfund befinder os i lige nu."

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle