DLG modtager pris: Anerkendes for flytning til Trekantområdet

DLG modtog tirsdag Business Fredericias Erhvervspris 2019. DLG bliver tildelt prisen på grund af de investeringer, der er foretaget i byen.

Ved den årlige nytårskur i Fredericia fik DLG byens erhvervspris på 10.000 kr.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer begrunder tildelingen med, at DLG har indgået en samarbejdsaftale med jobcentret i byen og har været med brande Fredericia som et godt sted at være virksomhed:

"Vinderen har i den grad valgt at inkludere Fredericia i deres store, men også meget spændende transformation, da de valgte at flytte hovedkontor fra København til Fredericia. Deres nye flotte domicil står klar til at huse 300 ansatte til sommer", sagde Kristian Bendix Drejer, før han annoncerede DLG som vinder af prisen.

Omkring 700 mennesker var samlet til nytårskuren i Fredericia Teater, hvor erhvervsprisen for femte gang skulle uddeles.

"Da vi i 2017 besluttede os for at flytte DLG’s hovedkontor og bygge vores nye logistikcenter her i Fredericia Kommune, så skete det efter lang tids overvejelser og analyser. Vi havde kig på flere lokationer, men ingen andre steder mødte vi den samme velvilje, som her i Fredericia", sagde Kristian Hundebøll i sin tak for prisen og rettede en tak til borgmester Jacob Bjerregaard, Business Fredericia og forvaltningen i Fredericia Kommune.

"Når man som DLG flytter et hovedkontor til en anden landsdel, så er der masser af usikkerhedsmomenter. I har medvirket til at gøre alting lettere. Så når Fredericia i DI’s nyeste Erhvervsklimamåling blev nummer 14, så er det efter vores mening 13 pladser for langt nede i forhold til virkeligheden. Tak for indsatsen - og tak til byrådet i Fredericia, der har muliggjort, at I kan gøre så godt et stykke arbejde", lød det fra Kristian Hundebøll.

Sammen med erhvervsprisen modtog DLG en check på 10.000 kr., som koncernen har valgt at donere til Ungdommens Røde Kors i Fredericia.

"Vi vil gerne give noget tilbage til det lokalsamfund, der har taget så godt imod os, og vi håber, at pengene kan komme børn og unge i byen til glæde og gavn", siger Kristian Hundebøll.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle