DLG og Landbrug & Fødevarer afslutter strid

De to parter får et endnu tættere samarbejde ifølge fælles udtalelse.

Uenighederne mellem grovvarekoncernen DLG og Landbrug og Fødevarer er tilsyneladende løst. 

Efter DLG i efteråret truede med at opsige sit såkaldte A-medlemskab hos Landbrug og Fødevarer har parterne nu i stedet indgået en aftale om at fortsætte samarbejdet. Det skriver Agriwatch.

- Vi har haft nogle gode, konstruktive samtaler om det fremtidige samarbejde og medlemskab, der skal bygge på et fælles værdigrundlag og gensidig tillid. Det har resulteret i et endnu tættere samarbejde, hvor DLG fortsætter som A-medlem og dermed også fremover har en helt central placering i L&F’s styrende organer, lyder det i en fælles udtalelse fra de to parter til Agriwatch

DLG ønsker ikke at gå i detaljer med indholdet af drøftelserne med L&F, men i en skriftlig kommentar til Agriwatch udtaler DLG’s kommunikationsdirektør Mette Sehested, at man er glade for, at der er blevet etableret et såkaldt CEO-forum.

Her kan DLG’s øverste ledelse have en direkte dialog med ledelsen i Landbrug & Fødevarer og de andre store virksomheder. Det fremgår dog ikke, om DLG har fået den ønskede økonomiske rabat på medlemskabet, som var et af koncernens krav, da man forlangte en ny tilknytning til Landbrug & Fødevarer. 

/brahe

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle