DLG vil have reduceret sin regning til Landbrug & Fødevarer

DLG ønsker at få reduceret sin kontingentbetaling kraftigt til Landbrug & Fødevarer. Det kan betyde, at virksomheden forlader inderkredsen af medlemsvirksomheder i erhvervsorganisationen, skriver medie.

DLG står efter alt at dømme til at forlade den inderste kreds af medlemsvirksomheder i Landbrug & Fødevarer. Det skriver AgriWatch, der oplyser, at det kan blive en konsekvens af, at DLG ønsker at få reduceret sin kontingentbetaling til Landbrug & Fødevarer kraftigt.

Ifølge Agriwatch har DLG tidligere betalt i omegnen af 3,3 millioner kroner årligt, men har ønsket at reducere L&F-kontingentet til en million kroner årligt. Kristian Hundebøll, direktør i DLG, vil dog kke bekræfte størrelsen på kontingentbetalingen, og hvor meget det er, man ønsker betalingen reduceret. Han bekræfter dog, at DLG vil have medlemsbetalingen ned.

- Vi ønsker en anden medlemsstatus, og det har vi meddelt Landbrug & Fødevarer. Som virksomhed har vi set nøgternt på, hvor vi får vores interesser varetaget bedst. Vi er en tung industrivirksomhed og energi fylder en stor del af vores forretning. Der er ikke noget dramatik eller nogen konflikt. Vi vender heller ikke nogen ryggen, siger Kristian Hundebøll til Agriwatch.

/ege

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle