DM i pløjning 2021 bliver med tilskuere

Modsat sidste år er danmarksmesterskabet i pløjning 2021 åbent for tilskuere. Mesterskabet bliver afholdt den 30. oktober i Nordjylland.

Danmarks bedste pløjere kan i år kåres foran et publikum. Ved sidste års danmarksmesterskab i pløjning blev stævnet afholdt uden tilskuere grundet de daværende coronarestriktioner. I år er publikum atter budt med, når LandboUngdom inviterer til DM i pløjning 2021 den 30. oktober i Nibe ved Nordjylland.

Det skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse.

"Vi er super glade for, at folk igen kan komme og opleve vores sport og samtidig også se, hvad LandboUngdom er. Vi følger løbende coronarestriktionerne tæt og er klar til at tilpasse konkurrencen de restriktioner, der vil være gældende i efteråret", siger Jakob Neimann, formand for styregruppen bag mesterskabet.

Danmarksmesterskabet bliver i år arrangeret af Region Aalborg LandboUngdom, mens Rokkedahl Landbrug lægger jord til plovene.

Danmarksmesterskabet bliver i år afholdt som et en-dagsstævne og er åbent for LU-, veteran- og skolepløjere. Skolepløjerne har særskilt mulighed for at træne dagen før stævnet.

Kig på kyllinger

Skulle publikum under mesterskabet få lyst til at kigge på andet end traktorer, kan de få indblik i Rokkedahls kyllingeproduktion, da der bliver holdt åbent stald. Her kan de besøgende kan komme helt tæt på kyllingerne.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle