DM&E støtter op om kampagne for flere træer i Danmark

Danske Maskinstationer og Entreprenører støtter op om indsamlingen "Danmark Planter Træer".

Danske Maskinstationer og Entreprenører arbejder aktivt på at sikre en bæredygtig fremtid for Danmark. Derfor støtter DM&E op om indsamlingen "Danmark Planter Træer". 

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Indsamlingen ”Danmark Planter Træer” er et samarbejde mellem TV2 og Danmarks Naturfredningsforening og har til formål at øge skovrejsningen i Danmark. Det hele starter op med et stort TV-show lørdag den 14. september.

Skoventreprenører er dem, der står for den praktiske del, når skoven skal plantes, vedligeholdes samt når træerne skal fældes. Træer der plantes nu, vil optage CO2 igennem hele deres liv og dem der fældes, bliver til klimavenlige byggematerialer eller grøn energi. 

DM&E ser skovrejsning som et af de vigtigste redskaber i Danmarks arbejde imod en 70 procent CO2-reduktion i 2030. Derfor har DM&E udarbejdet forskellige skovudviklingstyper, der kan bruges som inspiration, når fremtidens klimaskove skal plantes. 

”Det er vigtigt for os at klæde vores medlemmer på til at kunne plante fremtidens klimaskove samt sikre, at vi gør det rigtige”, fortæller Claus Clemmensen, chefkonsulent i DM&E Skov.

Danske Maskinstationer og Entreprenører er medlem af PEFC-Danmark. PEFC er en international certificering, der arbejder med skovcertificering og mærkning af certificerede produkter.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle