DN erkender fejl i annonce

Danmarks Naturfredningsforening erkender fejl i annonce, der blev bragt i aviser som led i Øktoberkampagnen.

Dansk Planteværn har ret i, at Danmarks Naturfredningsforening har bragt forkerte oplysninger i en annonce i landets dagblade.

Det erkender Danmarks Naturfredningsforening i en mail til Dansk Planteværn, som har krævet berigtigelse, efter annoncen blev bragt tidligere denne uge.

I annoncen har DN oplistet en række aktivstoffer, som har været lovlige, men siden er blevet forbudt at anvende.

Annoncen har dog et eksempel på et aktiv stof, der ikke er ulovlig. Desuden er der opført to aktivstoffer, der tidligere har været ulovlige, men som er blevet godkendt igen, erkender DN.

"Men det ændrer nu heller ikke på det centrale budskab, som vi deler med et flertal af danskerne: Der bliver sprøjtet for meget i Danmark, ligesom vi i Danmarks Naturfredningsforening finder det stærkt bekymrende, at fortidens synder bliver ved med at indhente os. Vi står således fuldt ud på mål for holdningen om, at gift er noget skidt og bør udfases", lyder meldingen fra DN.

Landbrugsavisen.dk har spurgt DN, om de vil lave en form for berigtigelse, som Dansk Planteværn har efterspurgt. Svaret er, at man i første omgang blot har sendt et svar til Dansk Planteværn, hvor man erkender fejlen.

Annoncen var bragt i forbindelse med Øktoberkampagnen.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle