Driftsleder bliver direktør i godsejers driftsselskab

Der er en ny mand i spidsen for driftselskabet Dansk Landbrugs Management, der samlet driver et areal på over 5000 hektar.

Efter 20 år på posten Mogens Worre-Jensen er stoppet som direktør i Dansk Landbrugs Management (DLM ) og bliver ny formand istedet for John Munro.

Det skriver Agriwatch.

Mogens Worre- Jensens afløser er Morten Lund-Olesen der er blevet ny direktør for selskabet. Morten Lund-Olesen har de seneste otte år været ansat i DLM- 

Mogens Worre- Jensen fortæller, at der vil blive ansat en ny driftsleder så der fortsat vil være fire driftsledere ansat. 

"Der bliver ansat en ny driftsleder, så der fortsat vil være fire. Det gør også selskabet skalerbart, fordi vi har en organisation, der kan håndtere det. Hvis vi udvider, kan vi sætte en enhed mere op med en driftsleder," forklarer Mogens Worre-Jensen.

I 2019 blev Morten Lund-Olesen kåret til Fremtidens Landmand.

DLM driver cirka 5000 hektar, hvoraf 4600 er i omdrift med både økologisk og konventionelt plantebrug.

Driftsselskabet er fra år 2000 og består af tre godser på Sjælland: Ledreborg Gods, Vibygård Gods og Vallø Stift, der har fælles maskinpark til at drive deres 11 ejendomme.

Morten Lund- Olesen tiltrådte formelt stillingen 1. juli. Pga. af situationen omkring Covid-19 er Mogens Worre- Jensens afskedsreception udsat til 3. september. 

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle