Dyk ned i 25 år med Landsskuet

Landsskuet25.dk fejrer de 25 år, landsskuet har eksisteret.

I år fylder Landsskuet i Herning 25 år.

I den anledning har LandbrugsMedierne, der udgiver LandbrugsAvisen, i samarbejde med Landsskuet lavet en hjemmeside, hvor du kan dykke ned i de 25 år, det traditionsrige skue har eksisteret.

Det starter i 1992, hvor Ungskuet i Herning trods en storstilet jubilæumsudstilling og besøg af regentparret har mistet 10.000 besøgende. Ungskuet var 100 år gammelt.

Foreningen af jydske Landboforeninger vil ikke længere tære på egenkapitalen for at arrangere Ungskuet. Det har i en årrække givet underskud, fordi både publikum og dele af maskinbranchen vælger at blive væk. 

Kup på vej mod britisk Arla-formand 12. december · 11:23

"Vi er kommet dertil, at vi efter flere forsøg på at puste nyt liv i landbrugsmessen, nu overlader initiativet til andre", siger formanden H.O.A. Kjeldsen.

Bolden gribes af en bred kreds af kvægavls- og raceforeninger, der danner foreningen Landsskuet. Den overtager med indskudskapital fra De jyske Landboforeninger Ungskuets stalde og andre faciliteter på Landsskuepladsen - og formår i løbet af det kommende år at udvikle visioner for en ny måde at organisere et landsdækkende dyrskue.

Gå selv ind på hjemmesiden landsskuet25.dk og læs mere om de enkelte år.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu