Efter konkurs: Dan Duck sælger lager-ænder til nyt gourmet-selskab

Selskabet Dansk Gourmetkød har købt det konkursramte Dan Ducks lager af frossent ande- og kyllingekød.

Fjerkræslagteriet Dan Duck i Struer, der blev erklæret konkurs i april, har solgt sine mange ton lager-ænder til et nyt selskab, der hedder Dansk Gourmetkød, der blev oprettet i november 2020.

Det fortæller Dan Duck-direktør Hardy Eskildsen, som også er medejer af det nye Dansk Gourmetkød til FoodSupply.dk.

Hardy Eskildsen ejer selskabet Dansk Gourmetkød sammen med grisehandleren Jesper Krogh Madsen og Henrik Fobian fra Hvidebæk Slagteri, der også begge var medejere af Dan Duck.

I Dan Ducks egne frysere lå ænder og andet fjerkræ for en bogført værdi på knap 10 millioner kroner. 

"Jeg kan ikke huske, hvad vi gav for lageret, men vi skal nu i gang med at se på, hvordan vi får det solgt", fortæller Hardy Eskildsen til Food Supply.

Det er stadig Dan Duck-selskabet, der ejer bygningerne og produktionsudstyret i lokalerne i Struer, Hardy Eskildsen peger dog på, at det nye selskab måske kan behandle noget af kødet på det tidligere slagteri.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle