Efter rekrutterings-bøvl: Landbrugsstyrelsen ansætter to nye vicedirektører

Landbrugsstyrelsen har nu ansat to nye vicedirektører: Jon Simonsen og Gitte Jensen-Fangel, der kommer fra henholdvis Moderniseringsstyrelsen og sundhedsvæsenet.

Efter længere tids bøvl med at få ansat en ny vicedirektør i Landbrugsstyrelsen, er det nu lykkedes.

Jon Simonsen og Gitte Jensen-Fangel hedder de to nye vicedirektører, som Landbrugsstyrelsen har ansat. De kommer fra tidligere stillinger hos henholdvis Moderniseringsstyrelsen og sundhedsvæsenet.

Efter man valgte at rykke dele af Landbrugsstyrelsen fra København og til Augustenborg på Als, har man haft svært ved at finde en ny vicedirektør for kunder, produktion og kontrol til styrelsens afdeling i Augustenborg.

Det mislykkede rekrutteringsforsøg fik styrelsen til at genopslå stillingen – men denne gang med tjenestested primært i København.

Nu er føromtalte Gitte Jensen-Fangel blevet ansat som ny vicedirektør med ansvar for Kunder & Produktion. 

Hun kommer fra en stilling som vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og som Chief Clinical Information Officer i Region Hovedstaden. Hun får nu ansvaret for sagsbehandling, jordbrugskontrol samt jordfordeling & landbrugslov.

Landbrugsstyrelsen oplyser, at hun har tjenestested i København, men kommer til at opholde sig både i Augustenborg og København.

Ledelsen fuldtallig 

Jon Simonsen får i København ansvaret for Landbrugsstyrelsens HR, økonomi, jura og it. Han afløser Sarah Børner, som tidligere i år blev ny afdelingschef i Miljø- og Fødevareministeriets departement.

Han kommer fra en stilling som koncernøkonomichef i Moderniseringsstyrelsen og har tidligere været økonomichef i Fødevarestyrelsen samt ansat i Beskæftigelsesforvaltningen i Københavns Kommune.

Begge vicedirektører stater den 3. februar 2020.

Med de to nye består Landbrugsstyrelsens direktion af direktør Jette Petersen, vicedirektør Louise Piester, vicedirektør Jon Simonsen og vicedirektør Gitte Jensen-Fangel.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle