Efterafgrøder skal indarbejdes øverligt
Pöttinger anbefaler øverlig indarbejdning af efterafgrøder.

Et godt såbed er som bekendt grundlag for en god høst. Hos Pöttinger anbefaler at overvintrende efterafgrøder indarbejdes øverligt i jorden således, at de kan bruges som erosionskontrol.

Til såbedstilberedning og indarbejdelse af biomasse tilbyder Pöttinger både Terradisch-tallerkenharver og Synkro-tandharver.

Terradisch tallerkenharverne garanterer, ifølge en udsendt pressemeddelelse, blokage-fri indarbejdelse af selv store mænger biomasse ved høje hastigheder. Den ensartede øverlige harvning og gode pakning laver et optimalt såbed. Med agressivt vinklede tallerkner sikres god jordsøgning og god opblanding. Arbejdesdybden kan justeres fra tre til tolv centimeter.

Pöttinger tilbyder også Synkro-tandharver. Disse kan også bruges til indarbejdning af efterafgrøder og tilberedning af såbed. Tænderne kan både indstilles til øverlig og dybbearbejdning og forsynes med vingeskær for ens bearbejdning over hele arbejdsbredden. Brugen af stubharver bekæmper også ukrudt og spildkorn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.