En ægte landbrugstraktor kan nu blive din

Den røde Massey Ferguson 595 årgang 1978 skifter nu hænder. Er du abonnent på TraktorTech, kan du blive den heldige vinder.

I de seneste seks år har den velkendte TraktorTech-traktor, også kendt som ’læsernes traktor’, været i magasinet TraktorTechs eje. Igennem årene er traktoren stille og rolig blevet renoveret og har fået nye dele af forskellige sponsorer. Senest har traktoren været på værksted hos Brdr. Holst Sørensen, der med stor omhu blandt andet har repareret et defekt kraftudtag.

Nu er det på tide, at traktoren får en ny ejer, og den skal selvfølgelig gives videre til én af magasinet mange abonnenter. Den 1. december afsløres vinderen, der er blevet fundet i lodtrækning blandt alle magasinets faste læsere.

Rent fabriksmæssigt er der tale om en flot MF 595 årgang 1978. TraktorTechs læsere har igennem årene løbende kunnet læse med i traktorens fremskridt og arbejdsopgaver.

Traktoren har kørt mindst 8.000 timer og givetvis mere. Men timetælleren er en af de få ting, der ikke virker på den røde MF.

Inden den kom i TraktorTechs eje, har den blandt andet kørt med tre- og firefurede plove, sået med fire meters såmaskiner og kørt korn og ajle, så der er med andre ord tale om en ægte landbrugstraktor.

Vil du være med i lodtrækningen om læsernes traktor, skal du blot være abonnent på magasinet TraktorTech. Er du ikke abonnent kan du tegne dit abonnement her.

Magasinet TraktorTech beskæftiger sig med traktorer og relevant teknik til landbruget. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.