En ny ven i kulden - lavet i sne

Klaus Eggert byggede sig en ny ven i sne.

LandbrugsAvisen.dk har opfordret læserene til at indsende anderledes og kreative sne-billeder, og hvis du mangler lidt inspiration til, hvad der kan kreeres i sne, så tag et kig på Klaus Eggerts billede. 

Han byggede nemlig for et par år siden en ny ven - en anderledes og næsten helt livagtig snemand siddende i en trillebør. 

Det foregik i februar måned i 2010, sidst der var meget sne på Langeland, hvor Klaus Eggert bor, og var egentlig et billede, der var taget i forbindelse med en konkurrence Berlingske Tidende kørte i sin tid. 

"Jeg blev inspireret af alle de allerede indsendte billeder i konkurrencen, og da jeg så var ude og hente brænde med min trillebør, fik jeg idéen med at sætte en snemand i den. Billedet blev faktisk et vinderbillede og kom på forsiden af Berlingske," fortæller Klaus Eggert stolt. 

Stor kinesisk gårdejer i Danmark begæret konkurs 16. november · 11:03

Klaus Eggert driver ikke selv landbrug, men bor på landet på Langeland, hvor hans naboer alle er landmænd. 

"Jeg kigger faktisk jævnligt i LandbrugsAvisen. Det skyldes, at jeg interesserer mig for landbrugspolitik, samt hvad der sker indenfor landbruget, og så er det noget jeg ofte diskuterer med mine naboer," forklarer han. 

Klaus Eggert er selv pensionist efter at have arbejdet både professionelt med teater, været gymnasielærer og andet. 

Har du et sjovt og anderledes billede med sne? Så send det til net@landbrugsavisen.dk.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu