Endnu engang skal Miss Danmark findes

Intet landsskue uden Danmarks Smukkeste Malkeko og Kvie.

Lørdag skal slaget stå om titlen som Danmarks Smukkeste Malkeko og Kvie. Og det bliver som altid en tæt konkurrence om at få æren af titlen Miss Danmark. Det fortæller vinderen af konkurrencen i 2019, Christian Therkildsen fra Raunhøj Diary nær Aarhus.

- Det er det ultimative at få den titel med hjem. Det er derfor, vi prøver det igen, siger han. Og han ved, hvad han taler om, for familien Therkildsen har vundet konkurrencen tre gange, og stiller altså igen i år op.

- Du får mig aldrig til at sige på forhånd, hvad ambitionen er, griner mælkeproducenten.

- Men vi håber på et godt skue og godt samvær. Der er mange ting, der skal gå op i en meget høj enhed, så jeg håber på gode dage og på, at vi kan blande os.

Der er dog ikke så mange tips at hente fra vinderen. Hans avlslinje baserer sig nemlig ikke på det mest gængse system herhjemme.

- Min linje er meget mere amerikaner- og canadierbaseret. Det er den avlsfilosofi, jeg har, og som jeg mener giver de bedste resultater på såvel produktion som udstilling. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi også er kendt for vores avl, fortæller Christian Therkildsen.

Han glæder sig til at se konkurrencen an, da seneste konkurrence ligger nogle år tilbage.

- Nu har vi ikke set hinanden i tre år, så det bliver helt sjovt at komme af sted igen og se, hvad de andre har brugt tiden på.

DLG er sponsor og leverer desuden foder på Landsskuet.

Foregår fra 12.30 til 13.00.

Smukkeste ko vinder 10.000 kroner.

Smukkeste kvie vinder 5.000 kroner.

Faktaboks

  • DLG er sponsor og leverer desuden foder på Landsskuet.
  • Foregår fra 12.30 til 13.00.
  • Smukkeste ko vinder 10.000 kroner.
  • Smukkeste kvie vinder 5.000 kroner.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle