Endnu et medlem af Arla-ledelsen skifter job

To poster i Arlas koncernledelse vil stå tomme fra næste måned.

Endnu et medlem af Arlas koncernledelse stopper. Det er direktøren for hele Arlas produktion og såkaldte supply chain, executive vice president og COO Sami Naffakh, der fra 1. juli har fået nyt job.

Dermed vil to stole i den syv mand store koncernledelse, under ledelse af CEO Peder Tuborgh stå tomme.

I oktober blev det meldt ud, at inansdirektør, CFO Natalie Knight ville forlade sin position til fordel for et nyt job ved udgangen af februar. Hendes afløser er endnu ikke fundet.

Sami Naffakh har været en del af Arlas ledelse siden 2018, hvor han som chef for Arlas produktion på mejerierne har stået i spidsen for at forbedre produktiviteten i forbindelse med det omfattende Calcium-program.

”Sami har været en stor drivkraft for den succes, vores transformationsprogram Calcium har skabt i vores globale Supply Chain, og han har spillet en central rolle i vores respons til COVID-19 pandemien, hvor vi hurtigt og effektivt har sikret vores medarbejderes ve og vel samt vores globale forretning", udtaler Peder Tuborgh i en meddelelse.

Arla nævner, at man netop har forsinket udmeldingen omkring jobskiftet - der sker allerede ved udgangen af juni - fordi man "ville minimere forstyrrelser i supply chain organisationen, da den har haft fuldt fokus på covid-19-pandemien".

"Det har betydet, at vi har kunne fortsætte med at levere fødevarer til vores mange kunder over hele verden i denne meget udfordrende tid. Jeg vil gerne anerkende og takke Sami for hans indsats og lederskab og hans personlige bidrag til Arla og mit ledelsesteam".

Sami Naffakh har fået job hos britiske Reckitt Benckiser Group plc, som han også arbejdede hos fra 2003-2009.

Ud over Peder Tuborgh og Peter Giørtz-Carlsen, der udgør Arlas direktion og øverste ledelse, består det næstøverste lag, som kaldes koncernledelsen, af innovationsdirektør Hanne Søndergaard, international direktør Tim Ørting Jørgensen og HR-direktør Ola Arvidsson.

Dertil kommer så de to vacante poster i form af en finansdirektør og en chef for produktionen.

Relaterede

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle