EP-kandidat på tur i landbruget
Tirsdag 14. maj tog Europaparlaments-kandidat Pernille Weiss på tur til Kerteminde for at tale om dansk landbrug. 

EP-kandidat Pernille Weiss (K) besøgte onsdag 14. maj Hverringe Gods i Kerteminde.

Her talte hun med godsejer Greve Niels Iuel Reventlow og driftsleder Rune Gjengedal om vækst, arbejdspladser og klimavisioner i et europæisk perspektiv.

"Vi skal værne om det danske landbrug. Jeg vil sørge for optimale rammer for at det danske landbrug fortsat kan være førende i EU og i verden", lød det fra Pernille Weiss.

Særligt klima fyldte da de større gårdejere, som Hverringe God, ejer en masse jord og især skov. De er derfor nogle af dem, der snakkes om, men ikke med, når snakken går på klimaet. 

"Det danske landbrug er vigtigt for beskæftigelsen, vores sundhed og tryghed. Jeg vil arbejde for at give det danske landbrug de bedst mulige vilkår for at vokse og gå forrest i klimakampen", sagde Pernille Weiss. 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.