Erhvervsfremstød giver profilering og styrker dialog med kunder

Fødevareklyngens erhvervsfremstød er et vigtigt element til at sætte Danish Crowns kompetencer indenfor bæredygtighed på dagsordenen og styrke dialogen med kunderne.

Af Jens Juhl Eriksen, chefredaktør, L&F

Det fremhæver Tim Ørting Jørgensen, Group Executive Vice President, efter sidste uges besøg i Japan og Sydkorea.

- Danish Crown kan i særdeleshed levere på den bæredygtighedsdagsorden, ministeren kom til Japan med. Det er en agenda, der er hjørnestenen i vores strategi, og vi samarbejder målrettet med vores danske andelsejere om at blive endnu bedre, for bæredygtighed fylder mere og mere på de fleste markeder herunder også det japanske, siger Tim Ørting Jørgensen og fortsætter:

- Det er afgørende for Danish Crown, at vi deltager i erhvervsfremstød på de markeder, hvor vi er meget aktive. Besøget i Japan har givet os gode muligheder for en stærkere dialog med vores kunder og det japanske marked rummer fortsat et stort potentiale

Løfter profil derude

Mens Danish Crown ofte deltager i erhvervsfremstød, så var det første gang for Silkeborg-virksomheden One2Feed, der producerer automatiske foderanlæg til mælkeproducenter. One2Feed har primært kunder i Skandinavien, men sælger til hele verden, også Asien.

I Japan underskrev Hans Scriver, CEO i One2Feed, en aftale om levering af et anlæg til en japansk kunde, der skal have østjysk højteknologisk fodring på sit landbrug.

- Vi var kun med i en mindre del af det samlede fremstød, men det er yderst relevant og nyttigt for vores virksomhed at kunne være med i en sådan sammenhæng. At kunne præsentere vores virksomhed sammen med Landbrug & Fødevarer, fødevareministeren og ambassaden er noget, der i høj grad løfter vores profil derude, så det er rigtigt positivt for en virksomhed for vores at have været med i sådan et set up, siger Hans Scriver.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle