Europæerne spiser mindre og mindre kød

Kødforbruget daler i Europa, men forbrugere i nogle lande spiser dobbelt så meget kød som i andre lande.

Om det er den grønne omstilling, der slår igennem i forbrugsvanerne hos europæerne, eller svag forbrugerøkonom, som presser forbruget af kød ned, er ikke afklaret, men et faktum er det, at forbruget af kød i Europa stille og roligt falder.

Tal fra det tyske analyseinstitut AMI, som den tyske griseproducentforening ISN har gransket, viser, at det gennemsnitlige forbrug af kød i 2023 på de europæiske forbrugere var på 64,2 kilo per indbygger.

Dermed fortsætter tendensen med et...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle