Få en forsmag på fremtidens fødevarer på Ryegaard Gods

Er du nysgerrig for at finde ud af, hvordan en verden med stigende befolkning og fødevareforbrug skal blive mættet i fremtiden?

9. maj er der mulighed for at komme et skridt tættere på svaret, når der afholdes debat om ”Fremtidens Mad” på Ryegaard Gods, Midtsjælland.

Debatten arrangeres af foreningen Verdens Bedste Fødevarer, DI Fødevarer og Coop. Der er åben deltagelse for alle, børn som voksne, og der vil være aktiviteter, rundvisninger og smagsprøver gennem hele arrangementet, der varer fra 10:30 til 14:00.

Fødevarearkitektur, kemi og dagligvarer

Der kommer en bred vifte fødevareaktører og giver deres besyv med på fremtidens madkultur. Alt fra nye løsninger på grøntsag- og insektproduktion, beskyttelse af afgrøder og forbrugernes krav til fremtidens fødevarer bliver diskuteret.

For eksempel kan man møde virksomheden Bioark, der udvikler bæredygtig fødevarearkitetkur som højbede med integreret kompost og automatisk vanding. Kemivirksomheden Bayer vil også være til stede og fremvise moderne planteværn.

Læs mere om hvem du kan møde til debatten her.

Gratis tilmelding og transport

Du kan tilmelde dig arrangementet på Ryegaard Gods her. Det er gratis, og der er mulighed for at tilvælge gratis bustransport fra Københavns Hovedbanegård. Her kører busserne klokken 9:30, og de kører hjem igen umiddelbart efter debatten slutter klokken 14.

Er du forhindret i at deltage den 9. maj, kan du deltage i fritidsmessen på Ryegaard Gods, der løber af stablen 5.-6. maj. Her vil Verdens Bedste Fødevarer også være til stede.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle