Få gratis hjælp til at bruge CropSat og CropManager
I alt 19 firmaer har stande på plantekongressen, hvor du kan blandt andet kan få hjælp til gradueret gødskning af dine afgrøder.

På Plantekongres 2018, som afholdes i Herning 16. og 17. januar, vil der ikke blot blive mulighed for at høre en række spændende faglige oplæg, der vil også være mulighed for at møde nogle af de firmaer, som tilbyder løsninger til planteavlere.

Udover at møde sine leverandører af gødning, kemi, teknik og såsæd, vil der også være mulighed for at få demonstreret nogle af de tekniske løsninger, som vinder frem i planteproduktionen.

Således kan du på en af Seges standene få hjælp til at graduere gødningstildelingen med CropSat og CropManager, ligesom Aarhus Universitet demonstrerer CloverSense.

CropSat og CropManager

I lighed med tidligere år, er det også i 2018 gratis at hente satellitbilleder fra CropSat.

Præcisions-pionerer fri for efterafgrøder Torsdag 11. januar 2018 · 00:00

Ud fra satellitbillederne kan du lave tildelingskort, så du kan graduere tildelingen af kvælstof på markerne.

I 2018 vil præcisionsjordbrug blive håndteret i CropManager. Her vises de graduerede kvælstof tildelingskort til alle bedriftens vinterraps marker og det er også muligt at ændre tildelingen i områder af marken.

På Plantekongressen kan du, af konsulenter fra Seges, få demonstreret, hvordan man laver tildelingskortene i CropManager og CropSat.

Udover vinterraps påtænker Seges også at udsende tildelingskort med første tildeling af kvælstof til vintersæd.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.