Fåreavlere åbner dørene for publikum

Rigtig mange forbinder påske med lam og det er der god grund til, for det er læmmetid hos fåreavlere. Hovedparten af landets 100.000 får føder deres lam i marts og april måned, og derfor inviterer danske fåreavlere nu til Fårets Dag.

Læmmetid er årets store begivenhed i fåreholdet og den vil fåreavlere gerne dele med andre. Så derfor åbner mange også i år dørene og byder alle interesserede til påskelørdag at tage en tur ud i det fri og kigge på og opleve nyfødte lam springe kåde rundt mellem hinanden. I år foregår Fårets Dag lørdag, den 4. april og 28 landbrug står parat med åbne døre til at vise besøgene rundt i staldene, så børn og voksne kan opleve dyrene tæt på og sågar klappe lammene.

Mange af besøgslandbrugene byder også på flere forskellige aktiviteter og smagsprøver, som er rettet mod børnefamilier. Så der er på denne påskelørdag rige muligheder for en uforglemmelig familietur på landet.

Danske Fåreavl har samlet en oversigt med beskrivelse af hver enkelt af de 28 meget forskellige landbrug, som holder åbent hus på Fårets Dag. Se videre på www.sheep.dk, hvor der findes oplysninger om, hvor besøgslandbrugene er placeret.

Emneord

fåreavl

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle