Færre besøgende på Det Fynske Dyrskue

Men der var dog tilfredshed med de godt 44.000 deltagere på årets dyrskue.

Da Det Fynske Dyrskue søndag lukkede portene til Dyrskuepladsen midt i Odense, havde 44.000 gæster været igennem tælleapparatet.

Det er en del mindre end sidste år, hvor tælleren næsten nåede op på 60.000 deltagere.

Traditionen tro bød årets fynske dyrskue på en god blanding af oplevelser og aktiviteter.

Muligheden for at klippe et får, kramme en kanin, stryge en ko over mulen, opleve galoperende heste og se partering af gris og lam trak i løbet af weekenden masser af børn og voksne til den odenseanske dyrskueplads.

Også de store landbrugsmaskiner, som havde åbnet både førerhus og motorrum, samt Fødevaremarkedet, hvor producenter og kokke stod klar til at servere danske råvarer, var hele weekenden et stort trækplaster. I alt 44.000 gæster besøgte i weekenden Det Fynske Dyrskue.

Et event, som byen kan være stolt af

Også vejrmæssigt bød weekenden på lidt af hvert med både sol, lidt vind og et par spredte byger. Det meste af tiden holdt det tørvejr med temperaturer omkring 20 grader, og ifølge dyrskuets formand har stemningen blandt både gæster og udstillere hele weekenden været i top.

"Det Fynske Dyrskue er et event, som byen kan være stolt af, og med 44.000 gæster oplever vi, at dyrskuet igen står sin prøve. Sammenhold, engagement og begejstring er nogle af de faktorer, som gør dyrskuet til en unik familiebegivenhed, og tilbagemeldingerne fra skuets gæster har været positive", siger Torben Lyngsøe Povlsen.

Det store rykind på den fynske dyrskueplads startede allerede fredag, hvor 18.000 gæster besøgte dyrskuet, heriblandt godt 10.000 skolebørn, lærere, børnehavebørn og pædagoger, som havde taget imod invitationen til gratis at besøge Det Fynske Dyrskue.

Både besøget af de mange børn og de mange familier henover weekenden glæder bestyrelsesformanden.

"Vi er stærkt optaget af, at vores gæster går fra skuet med en positiv oplevelse og lidt klogere på moderne dansk landbrug. Det skal være lige dele festlig og faglig formidling, og dén kombination har vi også leveret i år", lød det fra Torben Lyngsøe Povlsen, da de sidste gæster havde forladt dyrskuepladsen søndag eftermiddag.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle