Fødevareminister Rasmus Prehn taler til traktordemonstration lørdag

Fødevareminister Rasmus Prehn vil genoprette tilliden fra erhvervet og starter derfor lørdag en turné rundt i landet for at besøge landmænd.

Når omkring 200 traktorer i protest mod regeringen kører på gaden i Hjørring i Nordjylland på lørdag, vil fødevareminister Rasmus Prehn (S) være med som taler. 

Det skriver ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri i en pressemeddelelse.

Den 19. november tiltrådte den nyslåede minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, efter at daværende minister Mogens Jensen udtrådte af regeringen efter kritik af håndteringen af Covid-19 i danske minkfarme. 

Som noget af det første i det nye ministerie har ministeren afsat tid i kalenderen til at komme rundt i landet og besøge det erhverv, han nu er minister for, en til to gange om ugen. 

"Min første og måske største opgave som minister i det her nye ministerium er at få genskabt tilliden mellem de mennesker og det erhverv, jeg nu er i spidsen for, og os politikere. De fejl, der er begået, skal vi for alt i verden sikre ikke gentager sig, og derfor vil jeg som noget af det første blandt andet tage rundt i landet og lytte nøje til de ting, erhvervet har at sige", siger Rasmus Prehn.

Det første stop bliver til demonstrationen i Nordjylland på lørdag.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle