Sponsoreret af Dansk Maskinhandlerforening
For første gang nogensinde på Agromek: Oplev Live-værksted
På Agromek kan du i år opleve et Live-værksted, så du kan få indblik i helt konkrete arbejdssituationer fra landbrugsmaskinmekaniker- og entreprenørmaskinmekaniker-uddannelsen.

Under årets Agromek den 27. – 30. november bliver der åbnet op for et Live-værksted i hal C, så du på tæt hånd kan opleve, hvad der foregår, når der fejlsøges, skrues og justeres på maskinerne på standen. Det er Dansk Maskinhandlerforening og Maskinleverandørerne, der står bag Live-værkstedet, der fem gange dagligt, gør det muligt at få et indblik i konkrete arbejdssituationer. 

Giver de unge indblik i branchen

Det er en række lærlinge fra landbrugsmaskinmekaniker- og entreprenørmaskinmekaniker-uddannelsen der har værktøjet i hænderne. Det har de for at vise andre unge, hvad det vil sige at være lærling og elev i landbrugs- og entreprenørmaskin-branchen.

”I en højteknologisk branche som vores, har vi brug for de bedste hænder og hoveder”, siger Klaus Nissen, direktør i Dansk Maskinhandlerforening og Maskinleverandørerne.

”Missionen med live-værkstedet er derfor at sætte fokus på de unges muligheder inden for faget og give dem chancen for at få et indblik i, hvordan de unge arbejder og mulighed for at stille spørgsmål til uddannelserne. Vi vil også meget gerne være med til at øge fokus på erhvervsuddannelserne. Derfor har vi inviteret ca. 500 7. – 10. klasse elever, som på skift kommer forbi vores stand, men vi håber selvfølgelig, at alle, som besøger messen, vil slå et smut forbi os”, fortsætter Klaus.

Det er ikke kun gæsterne, der vil stille spørgsmål til de unge mekanikere og handelsassistenter. Line Friis Frederiksen, der er kendt som vært på forskellige DR-programmer, vil fungere som moderator og stille spørgsmål undervejs og derved sørge for, at alle tilskuere er underholdt.

Se en liveudsendelse fra Agromek her: 

 

 

Bliv sikret et job i maskinbranchen

”Mange af vores medlemmer i Dansk Maskinhandlerforening og Maskinleverandørerne, mangler lærlinge og ikke mindst dygtige faglærte mekanikere. Det betyder, at det er nemt for de unge at finde en læreplads i vores branche, og at der er jobgaranti, når de er færdige”, siger Klaus Nissen.   

Der findes flere forskellige uddannelser i branchen. Så har du ikke lyst til at skrue i maskinerne, har du også mulighed for at specialisere dig inden for handel, lager og butik.  Alle uddannelsesmulighederne og live-værkstedet kan opleves på Maskinleverandørenes og Dansk Maskinhandlerforenings stand (C 2846).

Læs mere om uddannelsesmulighederne på www.mekudd.dk og se filmene med en række unge, der netop er i gang med at uddanne sig inden for landbrugs- og entreprenørmaskin-branchen på www.youtube.com/danskmaskinhandel

 

 

Emneord sponsoreret, Dansk Maskinhandlerforening

Sponsoreret af Dansk Maskinhandlerforening

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.