Første Pöttinger kombipresser solgt

På Agromek markerede Pöttinger, at den første kombipresser, Pöttinger Impress 155 VC er slutsolgt i Danmark.

Nyheden har været meget omtalt på blandt andet Agritechnica, og nu står den også badet i neon på Agromek, hvor man på Pöttinger-standen netop har markeret, at det første eksemplar af producentens nye kombipresser med indpakker, Pöttinger Impress 155 VC nu er slutsolgt i Danmark.

Køberen er Poul Erik Rank fra Virring Entreprenør & Maskinstation ved Skanderborg, og han får sin nye maskine leveret til næste sæson.

"Jeg har først og fremmest valgt den på grund af snittekvaliteten. Det er noget, som især vores større kunder efterspørger. Og så har den flere egenskaber, som gør den nemmere i det daglige. Eksempelvis skal man ikke ind og kravle under maskinen, når man skal til knivene", siger Poul Erik Rank, der også har andre østrigske maskiner hjemme i maskinhuset, bl.a. river.

Pöttinger-presseren er blevet berømmet for at have »snittevognskvalitet«. Impress har et nyt »Flexcut 32« snittesystem med op til 32 Twinblade knive og med en teoretisk 36 millimeter snittelængde i hele bredden.

Den fine snitning betyder, at rundballen er klar til brug, og man kan spare yderligere findeling. Dertil kommer et patenteret system, så man kan vælge det antal knive, som skal i brug.

Emneord

agromek

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle