Faglig dag om velfærd og Swap-stier for løse søer
Praktikere og forskere er blandt indlægsholderne, når der 1. maj afholdes seminar hos LMO i Horsens om løse søer.

Interessen for løse søer i farestalden er stigende og dermed er der også en række spørgsmål til både produktionsform, økonomiske forhold og markedsmæssige tendenser.

De forhold er der blandt andet fokus på, når Seges sammen med Jyden og Markedsmodningsfonden inviterer til et seminar om løse søer i farestalden hos LMO i Horsens 1. maj kl. 9.15-15.

Blandt indlægsholderne er de to soholdere Niels Aage Arve og Allan Gammelgaard, der fortæller om deres erfaringer med løse søer.

Vivi Aarestrup Moustsen, chefforsker hos Seges, og Janni Hales, produktchef hos Jyden, fortæller om deres forskningsresultater og erfaringer med Swap-stien, der er blevet udviklet på gennem en del år.

Desuden byder dagen også på Peter Mollerup, formand for Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation, der vil tale om velfærd i svineproduktion - set med danske øjne.

Efter frokost bliver der blandt andet taget hul på nogle af de økonomiske og markedsmæssige forhold.

Finn Udesen, chefkonsulent hos Seges, ser på, om det er muligt at opnå god økonomi i øget velfærd, og Karl Christian Møller, chefanalytiker hos Danish Crown, fortæller om, hvilken vej afsætningen bevæger sig.

Arrangementet rundes af med en paneldeabt med dagens indlægsholdere.

Arrangørerne oplyser, at arrangementet har plads til 100 deltagere - de første 50 får gratis adgang, mens de resterende skal betale 50 kroner for deltagelse.

Sidste frist for tilmelding er 21. april og kan ske ved henvendelse til info@jyden.com

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.

Seneste videoer

Se alle