Fem møder sætter fokus på krydsning
For mange mælkeproducenter kan bundlinjen forbedres ved krydsning. Det er baggrunden for fem bedriftsbesøg med fokus på krydsning.

»Vi holder møderne, fordi vi ved, at endnu flere mælkeproducenter kunne styrke deres bundlinje med krydsning. Krydsningerne giver nemlig sundere dyr, der oftest ligger ligeså fint i ydelse som de renracede.«

Sådan lyder det fra afdelingsleder Anders Fogh, Husdyrinnovtion ved Seges, om baggrunden for sammen med Viking at arrangere fem møder sidst i oktober om krydsning.

Møderne afholdes ved Varde, Middelfart, Gram, Holstebro og Støvring og indledes med besøg på en bedrift med brug af krydsning, hvor bedriftens overvejelser, erfaringer og data fremlægges med masser af mulighed for at spørge ind.

Derefter køres der til et nærliggende mødested, hvor Viking er vært ved kaffen og frokosten, mens den nyeste viden om krydsning præsenteres af Seges og Viking.

Se bedrifter og det fulde program på Vikings hjemmeside og landmand.dk, hvor du også finder oplysningerne om tilmelding.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.