Fire producenter forlader Danish Crown og gruppen af kritiske andelshavere

På trods af fire udmeldinger fra gruppen af kritiske andelshavere i Danish Crown, mener talsmand ikke at gruppen er svækket.

Fire ud af de 25 kritiske andelsejere, der for to måneder siden skrev under på hård kritik af Danish Crowns bestyrelse og den øvrige ledelses drift af virksomheden, har meldt sig ud.

Det skriver Agriwatch.

Det bekræfter talsmand for gruppen, Peter Kjær Knudsen, griseproducent ved Hvalsø på Nordvestsjælland til mediet.

Ifølge Peter Kjær Knudsen drejer opsigelserne sig om producenter med samlet op mod 300.000 grise årligt, men overfor mediet vil han ikke oplyse navnene på dem det drejer sig om. 

Kollegaernes beslutning ærgrer Peter Kjær Knudsen, der sammen med kollegaen Mads Rauff Bjerre har stået i spidsen for de 25 producenter, som har forlangt forandringer i slagteriselskabet. 

- Det kom bag på mig, at de melder sig ud. Jeg er selvfølgelig skuffet over det. Vi arbejder jo for, at vi skal have slagteriet til at performe. Så er det ærgerligt, når nogle af os smider håndklædet i ringen halvvejs. Det er jeg nødt til at sige, siger han, men mener ikke at at udmeldelserne svækker gruppen.

Agriwatch har efterfølgende talt med en af dem, der har meldt sig ud af gruppen, Ulrik Lunden, der producerer 100.000 slagtegrise årligt. Han fortæller, at han fik et bedre tilbud.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle