FirstFarms-bestyrelsen belønner ledelsen efter rekordregnskab

FirstFarms ledelse i ind- og udland bliver nu belønnet for selskabets rekordresultat med såkaldte warrants, der har en markedsværdi på knap 2,8 millioner kroner.

Bestyrelsen for storlandbruget FirstFarms tilbyder nu såkaldte warrants til ledelsen som en belønning for det, som selskabet betegner som en ekstraordinær stor indsats, der blandt andet har ført til, at selskabet onsdag præsenterede det bedste regnskab siden børsnoteringen i 2006.

De udstedte warrants anslås at have en samlet markedsværdi på 2.761.560 kroner.

- Vi har en dygtig ledelse, der har evnet at sikre en høj effektivitet i alle driftsgrene og på alle lokaliteter, således, at vi har øget indtjeningen og indfriet egne krav til fortsat vækst. Den udvikling skal fortsættem siger bestyrelsesformand Henrik Hougaard i en børsmeddelelse.

- Målet er at blive en af Europas bedst drevne og mest profitable virksomheder indenfor jordbrug og fødevarer, og det kræver, at vi fastholder, motiverer og yderligere engagerer vores dygtige ledere, siger bestyrelsesformanden.
 
Bestyrelsen har besluttet at udstede 108.000 stk. warrants til ledelsen. De giver modtagerne ret til at tegne en aktie á 10 kr. i selskabet.

Hvis selskabet fortsat klarer sig godt økonomisk, smitter det altså også af på ledelsen.

Bestyrelsen har samtidig truffet beslutning om den dertil hørende kapitalforhøjelse.

De udstedte warrants er tildelt vederlagsfrit med 50.000 stk. til selskabets direktør og 58.000 stk. til andre ledere. Kursen er fastlagt ud fra en vurdering af den samlede lønpakke for medarbejderne.
 
De tildelte warrants kan udnyttes i en periode på 4 uger regnet fra selskabets offentliggørelse af årsrapporten for 1. januar 2025 - 31. december 2025.
 

 

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle