Fjerkrækongres aflyses næste år

L&F Fjerkræs bestyrelse har besluttet at springe Fjerkrækongres 2021 over.

Februar er som regel lig med afholdelsen af den årlige Fjerkrækongres.

I 2021 bliver det dog desværre ikke sådan, da L&F Fjerkræs bestyrelse har besluttet at springe Fjerkrækongres 2021 over.

På grund af coronavirus er der lige nu mange restriktioner og særlige krav ved afholdelse af større arrangementer. Og selvom ingen ved, hvordan det hele ser ud i februar, tror hverken L&F Fjerkræs bestyrelse eller sekretariatet på, at der kan holdes en Fjerkrækongres, som på nogen måde minder, om det deltagerne kender.

"Der har de seneste år været lige knap 300 deltagere på Fjerkrækongressen. Selvom det, som det ser ud lige nu, er tilladt at holde konferencer med mere end 300 deltagere, så vil vi hellere lade være end at forsøge at lave en amputeret Fjerkrækongres", siger L&F Fjerkræs formand Martin Hjort Jensen.

Tager beslutning nu

L&F Fjerkræs bestyrelse ved, at for mange der deltager, er netværksdelen og det sociale lige så vigtigt som de faglige indlæg. 

Desværre er det lige præcis netværksdelen, og den snak der normalt foregår på kryds og tværs i udstillingssessionerne, som med de nuværende restriktioner, ikke kan gennemføres.

Bestyrelsen har naturligvis haft overvejelser om, hvorvidt man skulle vente med at tage en beslutning, til kongressen kom lidt tættere på. Men arbejdet med at planlægge kongressen starter normalt i oktober og derfor har bestyrelsen, af respekt for både tid og penge, valgt at aflyse, før der for alvor bruges ressourcer på kongressen. 

Den næste Fjerkrækongres afholdes derfor først  9.-10. februar 2022. 

Udsætter Årsmøde

I forbindelse med aflysningen af Fjerkrækongres 2021 har bestyrelsen yderligere valgt at udsætte Årsmødet.

Årsmødet skal i følge L&F Fjerkræs forretningsorden afholdes hvert år inden udgangen af juni måned. Bestyrelsen vil i første kvartal 2021 fastsætte en dato for Årsmødet, og dette vil blive varslet i bladet Dansk Erhvervsfjerkræ og direkte til alle primær-medlemmer.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle