Betalt indhold af OK Miljø

Fluenet.dk hjalp Ulla og hendes mand af med insekterne

Tilbage i 1995 købte Ulla Mikkelsen og hendes mand en nedlagt, stråtækt landbrugsejendom. I de nye smukke omgivelser med hele 12 sprossevinduer i huset, gik der dog ikke længe før de små kryb meldte sig. Alt lige fra fluer, over ørentvister til edderkopper var i de første år, en stor gene for parret. Det kriblede, kravlede og fløj ind, hver gang vinduerne blev åbnet

”MEN for 20 år siden, fandt jeg så en dag frem til Fluenet.dk og fik bestilt en gratis opmåling og udarbejdet et tilbud på en løsning af problemet, vi fik stor hjælp til i hvilke vinduer i huset, det ville give god mening, at kunne åbne vinduerne. Det endte med, at vi købte et super godt system til de 7 af vinduerne. Efter kort tid kom de så også og monterede det hele for os.”

Det system Ulla og hendes mand fik installeret, er Fluenet.dk´s ramme løsning til sidehængte vinduer:

sponsoreret OK Miljøsponsoreret OK Miljø

Systemet består i en skinne både for oven og i bunden af vinduet, hvor man så kan køre nettet/rammen frem og tilbage, når man åbner og lukker den halvdel af vinduet, som man ønsker skal stå åbent. Rammen er ind mod vinduet og i siden beklædt med skumgummilister, så de slutter 100% tæt, når de er lukkede hen foran det åbne vindue.

Se Ulla og hendes mands insektnet til sidehængte vinduer i videoen her:

”Vi har virkelig haft stor glæde af løsningen nu i ca. 20 år. Og nettet bare holder og holder og man har nul fluer og andre grimme dyr i huset.” Siger Ulla smilende

Men 20 år er jo lang tid, og i mellem tiden har Ulla og hendes mand besluttet sig for at få nye vinduer, hvor de gamle insektnet ikke passer.

”Selvfølgelig har vi igen kontaktet fluenet.dk og fået hjælp til en løsning. Vi har fået en gratis opmåling og udarbejdet et tilbud. og denne gang bliver det så rullegardiner, som blev løsningen. Dem glæder vi os rigtig meget til, at få monteret.”

I skrivende stund afventer Ulla et par dage med rigtig godt vejr, så de kan få vinduerne skiftet og har derfor en aftale med Fluenet.dk om, at ringe så snart det er sket, så deres nye rullegardiner kan gå i produktionen.

”Jeg vil sige det sådan, at har man først prøvet fluenet.dk så vender man helt automatisk tilbage, da man jo ved, hvad man får af både kvalitet, hjælp og rigtig god service og imødekommenhed. En gang Fluenet.dk – altid Fluenet.dk”

Besøg fluenet.dk og find deres forskellige løsninger til problemet med insekter. 

Emneord

sponsoreret , OK Miljø , fluenet.dk , insekter , insektnet

Forsiden lige nu