Statusmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Er du FremtidensLandmand?

For 3. år i træk kårer vi FremtidensLandmand. Vi hylder og præmierer 3 af de mange landmænd rundt om i landet, som tænker i nye, stærke forretningsmodeller. 

Målet med kåringen er inspirere andre landmænd, der har innovative idéer og iværksætterlyst, til at få deres idé til at modne, vokse og udmønte sig i en forretning, der skaber vækst både for landmanden og erhvervet.

VINDERNE FÅR 25.000 KR + flotte præmier og portrætteres i LandbrugsAvisen hele 2021.

Udfyld formularen nedenfor for at indstille dig selv eller en anden til FremtidensLandmand 2021.

Sidste frist er 15. november 2020.

Vi kårer vindere i 3 kategorier:

Teknologi:

Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen.

Afsætning:

Prisen gives til en landmand, der enten alene eller i samarbejde med andre har succes med nye afsætningsmuligheder. Det kan både være et eksisterende eller nyt produkt, som afsættes via en eller flere nye salgskanaler. 

Bæredygtighed:

Prisen gives til en landmand, der har udviklet og iværksat et eller flere bæredygtige initiativer i virksomheden og dermed styrket den økonomiske bundlinje.

(For alle priser gælder, at initiativet højst må være to år gammel, skal være kommercialiseret (men ikke nødvendigvis overskudsgivende endnu) og med udgangspunkt i primærlandmanden.)

 

FremtidensLandmand er opstartet som et samarbejde mellem SEGES og LandbrugsMedierne og er sponsoreret af Bridgestone, Jyske Bank, SAGRO, Agromek og Yara. 

Læs mere om FremtidensLandmand her

Læs om og se videoer om sidste års vindere her

 

Det er ikke længere muligt at indstille kandidater.