Statusmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Kender du en mulig kandidat til Klima- og Bæredygtighedsprisen 2022?

Nykredit, Forenet Kredit og Landbrug & Fødevarer har sat yderligere fokus på bæredygtighed i primærlandbruget, og søger derfor nu kandidater til Klima- og Bæredygtighedsprisen 2022!

 

 

Vinderen af prisen vil modtage en pengepræmie på 50.000 kr.!

I udvælgelsen af kandidaterne til prisen, lægges der vægt på at landbrugsvirksomheden har et solidt forretningsgrundlag, hvor klima- og bæredygtighed har et stort fokus.

Det kan eksempelvis være tiltag eller investeringer, der understøtter klima- eller biodiversitetsmålsætninger. Hertil også, at de spændende initiativer indenfor klimaområdet kan inspirere andre landmænd. Bedømmelsen af kandidaterne tager blandt andet udgangspunkt i klimaværktøjet, som er udviklet af SEGES.

Dog vil andre elementer også indgå i bedømmelsen, som eksempelvis ved at der er foretaget ændringer der styrker biodiversiteten på arealerne. Hvis du kender nogen, eller tænker at du selv er den rigtige kandidat, skal du udfylde vores formular og hertil svare på de relevante spørgsmål, som fremgår i formularen forneden. 

I formularen skal du blandt andet fortælle, hvordan kandidaten har udviklet sin landbrugsvirksomhed indenfor følgende tre områder: 

  • E = Environment (miljø)  
  • S = Social 
  • G = Governance (styringsprocesser og måder at drive landbrugsvirksomheden på) 

Du skal skrive en fyldig begrundelse for hvert område, idet den første udvælgelse afgøres med udgangspunkt i denne. Fortæl også gerne mere om kandidaten. 

Prisen uddeles på Økonomi & Virksomhedsledelseskonference, Landmand og Leder, 1. juni 2022. Tilmeldingen til prisen er åben til og med d. 27. april 2022.