Forstander i Gråsten stopper pludseligt

Kåre Heide-Ottosen fratræder efter kun halvandet år som forstander i Gråsten.

Kåre Heide-Ottosen nåede kun at være forstander for Gråsten Landbrugsskole i knap halvandet år. Ved udgangen af december valgte han at fratræde sin stilling.

"Det er hans valg. Vi har valgt at følge, hvad han gerne vil. Så må vi tage tingene derfra," forklarer Esben Sveidal Lauridsen, næstformand for bestyrelsen for Gråsten Landbrugsskole.

"Han syntes, at han havde gjort sit arbejde," forklarer han.

Kåre Heide-Ottosen har blandt andet omstruktureret i, hvordan lærerne og skolen ledes. I en meddelelse, som Gråsten Landbrugsskole har sendt til bla. LandboSyd, takker bestyrelsen Kåre Heide-Ottosen 'for den indsats han har ydet, specielt i processen omkring udviklingen af Gråsten Landbrugsskole. En udvikling som skolen nu nyder godt af og hvor man vil se resultaterne de kommende år'.

Havde I forventet, at han kun ville blive i to år, da I ansatte ham?

"Nej, vi forventer jo altid, når vi ansætter en mand, at han bliver i en del år," siger Esben Sveidal Lauridsen.

S-ordfører: Regeringen løb fra klokkeklar aftale 16. januar · 16:52

Er det normalt, at man stopper med det samme?

"Nej, men hvor mange ting er normalt i vores verden? Det er en måde at give plads til en anden," siger næstformanden, der ikke kan oplyse, om Kåre Heide-Ottosen har et nyt job.

Onsdag mødes bestyrelsen, hvor de vil diskutere konstitueringen af en ny forstander.

Landbrugsavisen.dk har været i kontakt med Kåre Heide-Ottosen, der ikke ønsker at udtale sig om hans beslutning, men henviser til bestyrelsen.

"Det er ikke fordi, jeg ikke synes, at det er en fantastisk skole og fantastiske elever," er hans eneste kommentar til Landbrugsavisen.dk.

Kåre Heide-Ottosen kom, da han i maj 2014 startede som forstander, fra en ledende stilling på Erhvervsakademiet Lillebælt. Han, konen og deres to børn flyttede dengang fra Odense til Gråsten.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu