Fotoreportage: Nyt slagteri i Aalestrup er 40 procent mere effektivt

Ny teknologi bidrager til, at effektiviteten er helt i top på Himmerlandskøds nye slagteri.

Direktør for Himmerlandskød Lars Andersen peger energisk op imod loftet i den nye slagterihal.

- Se, der er krogene. De har allesammen et unikt nummer, så slagteriets IT-system ved, hvilke kreaturer der er på vej rundt, siger han.

Vi er på rundtur i Danmarks nye kreaturslagteri, hvor det første prøvekreatur blev skudt i denne uge.

Åbningen af slagteriet er en historisk begivenhed. Det nye slagteri på 16.000 kvadratmeter ved Aalestrup er blot det andet nye kreaturslagteri på...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Seneste videoer

Se alle

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle