Friland klar med julekalender: Et eventyr om grisene, som skal redde julen

Traditionen tro udkommer Friland med en julekalender, og denne gang bliver den mere ”old-school” end nogensinde før, melder selskabet.

Fra den 1. december og frem til juleaften kan man hver dag læse om de to økologiske smågrise Pelle og Petra, der bliver født i en grisehytte om natten den 1. december.

Ret hurtigt bliver de to grise dog kastet ud i et vaske ægte juleeventyr, hvor de må hjælpe bondemanden og sikre, at der bliver holdt jul på bondegården.

Julekalenderen er produceret af Friland, der kalder det et juleeventyr "af den gamle slags", som man skal tage sig tid til at følge med i.

"Vi har skrevet en god gammeldags julekalender, som man skal tage sig tid til at følge med i. Hvert afsnit tager mellem tre og fem minutter at læse, men vi har dog også indspillet julekalenderen, så man også kan høre dagens afsnit som lydbog", fortæller Maria Bast, der er Marketing Manager hos Friland i en pressemeddelelse.

Det er Micki Cheng der er kendt fra Den Store Bagedyst, der har indtalt historien.

Børn lærer om dyrevelfærd

"Det er lidt af et sats, men vi vil gerne bidrage til en god og hyggelig stemning, hvor forældrene har tid til at læse højt for deres børn, og samles om dagens afsnit. Vi er i hård konkurrence med julekalenderne i TV, men vores er perfekt til højtlæsning inden sovetid", mener Maria Bast.

"Der er tale om et juleeventyr, hvor børnene også lærer noget om dyrevelfærd, og om hvordan hverdagen ser ud på gård, hvor man har fritgående grise", fortæller Maria Bast.

Når man har læst eller hørt dagens afsnit, kan man også vælge at svare på et spørgsmål, og være med i lodtrækningen om dagens julegave.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle