Fusion skaber landets største forsikringsmæglerhus indenfor landbrug

Agri Nords datterselskab Landbrugets Forsikringsmægling er fusioneret med Klink & Jensen Forsikringsmæglere, som er Danmarks største indenfor landbrug.

Den 1. januar fusionerede Landbrugets Forsikringsmægling, der er en del af Agri Nord-koncernen, og Klink & Jensen Forsikringsmæglere A/S.

Det fortsættende selskab bliver Klink & Jensen Forsikringsmæglere, som er landets største mæglerhus indenfor landbrug. Det skriver det nye selskab i en pressemeddelelse.

Jakob Klink, direktør i Klink & Jensen, ser frem til det nye samarbejde, der fremover tæller 11 eksperter indenfor landbrugsområdet.

"Der skal ske en konsolidering i markedet, så vi opnår en vis størrelse, der kan give os styrke overfor forsikringsselskaberne i forhold til at opnå den rigtige pris og dækning til landmændene. Jo større, samlet kundeportefølje vi kommer med, jo bedre står vi i forhandlingssituationerne", siger Jakob Klink.

Størrelsen på virksomheden betyder også, at den enkelte medarbejder har mulighed for at specialisere sig indenfor et fagområde; kvæg, svin, maskinstation eller andet.

"Vi skal være specialister fremfor generalister", siger han,

Klink & Jensen Forsikringsmæglere A/S får kontorer på Agri Nords domicil i Aalborg, og der vil i første omgang være fire-fem medarbejdere på kontoret

Agri Nord er medejer og aktionær i Klink & Jensen Forsikringsmægling og får en plads i bestyrelsen.

Klink & Jensen har udover forsikringsmægling også specialistviden på pensionsområdet. Det bliver fremover også en del af tilbuddet til Agri Nords kunder og medlemmer.

"Pensionsrådgivning er virkelig efterspurgt hos landmændene", siger Kim Koch, der også er CEO/adm. direktør i Agri Nord.

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle